Nieuws

Hunter Hawkeye Elite
Gratis uitlijn controle met printweergave

Uitlijnen verzorgen wij met behulp van de beste apparatuur welke beschikbaar is n.l. de Hunter Hawkeye Elite.

Vacature bandenmonteur
Vacature Bandenmonteur M/V

Wegens drukte zijn wij op zoek naar een banden/automonteur die ons team komt versterken. Heb je ervaring in de techniek en heb je een passie voor auto's? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Autoruitschade
Nu ook autoruitschade en vervanging

Wij kunnen vanaf heden ook uw autoruiten repareren of vervangen. Dit kan bij ons in de werkplaats, maar ook bij u thuis of bedrijf.

vakantiecheck
Vakantiecheck auto en caravan

Om zonder problemen op uw vakantieadres aan te komen kunnen wij voor €19,50 een complete vakantiecheck voor auto of caravan verzorgen.

Fairtrade producten
Fairtrade producten uit Colombia

Trendy tassen, zowel hand- en schoudertassen, laptopbags, toilettassen, portefeuilles en portemonnees gemaakt van hergebruikte binnenbanden van vrachtauto's.

Bandenopslag
Uitbreiding van bandenhotel

Door de toenemende vraag naar opslag voor zomer en-winterbanden hebben wij ons hotel voor bandenopslag vergroot, waardoor de capaciteit op dit moment ruim 2500 sets is.

Bandenwebshop
Online banden en velgen kopen

Koop nu ook online uw autobanden en ontdek op onze webshop het geweldige aanbod lichtmetalen velgen.

Kentekenloket
Kenteken overschrijven? U kunt hiervoor bij ons terecht

Vanaf heden zijn wij een officieel geregistreerd Kentekenloket geworden. U kunt dus uw auto of andere voertuigen bij ons op naam laten zetten.

Alloygator
Schade aan velgen verleden tijd door Alloygator

Velgbescherming beschermt velgen en voorkomt dure reparaties. Bovendien verfraaien ze het uiterlijk van uw auto. Lichtmetalen velgen geven auto's een luxere en sportievere uitstraling.

Remstof
Ingebrande velgen door remstof weer als nieuw

Last van ingebrande velgen welke niet meer schoon te krijgen zijn?....Met onze polijstdoekjes zijn u vervuilde velgen in korte tijd weer als nieuw voor slechts € 2,50

Pagina's